Saturday, August 15, 2009

Majlis Penerangan Dan Demonstrasi...the best..

yosh...
ari khamis 2 ada majlis penerangan n demonstrasi silat
aku n fairuz bertungkus lumus la nk siapkan surat n nak dptkan sign lecturer
dah la payah..pas2 satu2 masalh timbul...vip jemputan pun x ajak,cenderahati xde...waduh pening kepala aku....Allah nak tunjukkan jalan...ptg pkul 4,aku n fairuz dpt siapkan sume termasuk setting tmpt demo 2 kat pusat sukan..man power dah la x cukup...majlis 2 start malam around pkul 9.30
before that ada solat hajat n bacaan yasin sempena hari pahlawan..imam dia mmg wat aku terasa nak nangis bila dia baca doa yg klau korg dgr pun mesti nak nangis..lepas solat isyak aku bersiap nak pergi majlis 2..sepatutnya acap jadi MC tp dia xnak pulak...penat aku paksa dia last2 aku yg mengalah..yela majlis dah nak start tp dia x ready..aku la terpaksa ganti dia..boleh lak si fairuz g print text MC mesyuarat agong..aduh!!seerabut otak aku menjawab ngan abg nuar..alhamdulillah pengalaman jd MC aku ada...last2 aku sendiri oter text 2..hehehe..bila majlis start je aku baca la text,,boleh plak tunggang langgang..tp aku cover balik..hahaha..yg xleh blah bila fairuz baca doa..menggeletar kaki dia..dah la pelahan dia baca doa..aku yg duk kat belakang dia pun tergelak..hahahah...fairuz2..maklum la dia first time kat depan penonton...
bab yg boring bila org yg bagi penerangan 2 bg ucapan..mak aih lama siot aku menunggu..aku nk tgk demo 2..1 jam jugak la sebelum skuad demo masuk wat persembahan...bila skuad demo start je fuh best doh..aku tggu je masa nak masuk demo...tp tggu aku tamat la dulu xpe2 ckit je lg..heheeh..tgh2 wat demo ni awek abg farid mmg xleh blah..bila org wat demo bleh plak dia jadi takut lg tgk hero dia(abg farid) kena mati la plak...hahaha..apa skuad demo wat ckit2 tutup muka..mmg sah penakut..kah4...
pape pun around pkul 11 sume dah setel..alhamdulillah semua berjalan ngan lancar..risau la gak sbb aku ngn kamarul yg kena ambil alih organisasi kat poli 2...first time beb..pengalaman bagi aku..aku sure x ramai dpt merasa pengalaman mcm 2...heheh..sory gambar xde la sbb aku jd MC

Labels:

4 Comments:

Blogger Gigih said...

abg MC? sure kelaka gilaaaaa.HAHA:))-sarah

August 16, 2009 at 1:36 PM  
Blogger syaheer said...

amboi kasar 2
ingat abg xleh jadi ke
hehehehe
klau sarah confirm menggeletar

August 16, 2009 at 2:19 PM  
Blogger nadie said...

klaka gak cite ni!
haha :P

August 16, 2009 at 10:22 PM  
Blogger syaheer said...

pe yg klakanye??
yg abg jd mc ke??

August 16, 2009 at 11:56 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home