Monday, December 21, 2009

Sunway Lagoon + Reunion...





huh..sungguh syok mggu ni..sbb pe??sbb tmtp ayah aku ada family day..tmpt dia kat mana??kat sunway lagoon..actually aku x ske sgt nak g sunway coz mahal tp dah free..hahaha..tibai jela pegi..so smpai kat sana family aku bwk dua keta..aku jgk yg kena drive..mak aku malas,,hahah...skrg ni 2gas aku la jd driver n jd driver ni boring la..hhahaha..

so smpai kat dlm,kitaorg cari tempat..pergh!!crowded giler..nak cari tmpt duduk pun payah..dpt la jgk menyelit kat tmpt membe ayah aku..ghaahahha...pas2 start activity ngan dengar kata aluan dari CEO company..nasib baik dia ckp sekejap..klau lama nak aku baling kasut..hahaha..
lepas 2 ada senam aerobic...pergh!!yg handle cina nyah..hahaha..kelakar siot tp senaman dia mmg best..aku ikut je..xyah malu2..klau dulu bleh la nak malu2 skrg xde..yela bersenam pun..bukan kau pergi bogel pun..pela..malu biar bertempat..hahaha..lecturer pulak aku..heheheh

after that setel..masuk la diri aku kat dlm air sana..fuh lama siot x mandi..opss!!sory mandi kat pool la...aku mandi tiap2 hari k..hahaha..aku mandi sekejap je sbb ada activity sukaneka..aku nak join..tp kalah la..hahah...motif aku sebenarnya nak main swing shot 2..fuh best siot tgk org main..nak main tp mahal la..RM50 sekali main...xpe nnt akan aku ajak kazen2 aku main menatang 2..just wait..huhhuh...

pas2 aku teman kakak aku main dryland plak..first kitorg main paip boat..2 kot nama dia..hahah..kakak aku mmg sengal..aku dah kata benda 2 main dua org tp dia x caya...dah smpai kat atas dia naik ngan adik aku..last2 aku tggl sorg...dia suh adik aku naik balik...aku dah la malas nak 2ggu..pas2 ada cina ni..family dia 5 org..last2 aku naik ngan anak cina 2..ngan muka selamba je aku 2run..segan gak 2..tp malas aku nak 2run balik..hahahha...

so around pkul 1 aku siap2 sbb aku ada reunion kat TIME SQUARE...tmpt yg aku lgsg x ske pegi...tp membe2 dah ajak..mula2 xnak pegi,..membe aku sorg ni plak touching..hahaha..rush la aku pegi...parent aku nk balik kmpg so on da way 2 dorg hantar aku kat ktm subang jaya..kat situ plak aku terserempak ngan zikril @ botak..pergh!! lain giler dia...then smpai kat TS, aku nmpk sera,ayuni n ali..semua dah lain..mmg x caya doh..tp kena percaya gak..huhuhh...matang dah semua org..ali artis,sera blaja memasak n skrg praktikal kat TS..ayuni blaja kat ganu..so sembang2 la ngan dorg..mmg best n rindu giler kat dorg...fuh..then around pkul 5 chow..

2 Comments:

Blogger chaiyuaie said...

more pic la bro..!!

u dah membebel panjang2 xkasi tengok pic pulak
baling kasut kang..!!

December 22, 2009 at 1:06 AM  
Blogger syaheer said...

kasar 2..hahaha...nnt la org masuk lg...

December 22, 2009 at 4:33 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home