Saturday, August 29, 2009

NOT IN THE MOOD + STRESS

arini aku xtau asal aku bad mood...
aku rasa mcm ada yg x kena je ngan life aku...lg2 kwn aku sorg ni..aku rasa mcm dia tipu aku je dari dulu..aku hormat dia tp bila dia cite kat aku pasal life dia,, aku rasa lngsung x caya...something x kena..nak aku korek rasa hormat 2 ada lg tp rasa nak tau makin mendalam...ntah la aku rasa aku ni mcm senang kena tipu n kadang rasa dipergunakan...sabar jela..aku x ske gaduh2 pasal benda kecik..terus terang je n aku x kisah asalkan jgn tipu aku,,kadang2 aku dah lebih bersabar je tp aku ingat pesan uztaz aku..pape pun aku x nak berprasangka buruk kat kwn aku ni n aku akan try berprasangka baik walaupun hati aku berat nak ikut...ya Allah bantu la hambamu yg lemah ni...amin

Argh!!!!!tension giler..............

Labels:

1 Comments:

Blogger Gigih said...

so ape yang sarah teke betul la kan? :)

August 29, 2009 at 8:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home