Sunday, September 27, 2009

SeSaT Tp SaMpAi...hahahaha

semalam ada open house kat umah uncle syukri..so aku nak dtg la..first aku g amik fara n tasya then baru amik ain..aku ikut la highway nak g klang walaupun x confident sgt jalan 2..hahaha..yela 3 kali aku pegi 3 kali sesat..dah sampai bandar klang bleh plak aku g U-turn..fuh penat aku nak beratur balik(jem la)..hahahah..pas2 aku teruskan perjalanan tp belasah la..dah nak dekat sampai klang perdana pun aku salah amik jalan..hahaha..kena U-turn gak depan masjid..kepala aku pusing asyik ngan U-turn je..aroun pkul 3.50 baru smpai umah uncle..klau ikut jalan biasa aku lalu 45 minit je..ini 2 jam gak sesat..hahahah..pape pun alhamdulillah sampai umah uncle ngan selamat..hahaha..time 2 terpaksa bawak mcm f1 sbb nak cepat..

tamat bahagian 1..masuk bahagian 2..

lepas open house uncle syukri , aku g umah abg wan..sesat jugak..hahaha.tp kali ni sbb x penah pegi umah dia la..aku arrive dlm pkul 6.45..nak cari apartment abg wan pun sesat gak..berpusing2 aku..hahaha..sampai je mkan..pergh!!!mcm biasa abg wan masak mmg terbaik la..hahahah..dlm 7.30 aku pulang la ke rumah ku..

dah balik ingat nak rehat..kena gak paksa ikut g umah mak cik ayah aku kat jln klang lama..hurm..ikut jela..dia pun ada wat open house...aku dah la x larat nak masuk makanan dlm perut aku lg dah..paksa gak sbb umah kazen2 ayh kang x makan kena perli plak..hehehe..nak 2ggu org tua2 ni sembang mmg lama..dlm pkul 2 pagi baru aku balik umah..hadui..ngantok giler la..tp yg best umah yg last ni x sesat sebb ayh aku yang bawak..hahahaha

pape pun aku bersyukur sbb semua open house yg aku pergi berjaya aku smpai la gak walaupun sesat sekejap(sekejap ke??)hahaha...

Labels:

4 Comments:

Blogger princessFZ said...

ghahahaha kalau abg nk tau,fara dgn tasha siap boleh main sms lg dlm krete. fara text dia tnya bila nk smpai. then dia reply,ntah laa. abg asyik u-turn je. ghahaha :p

September 27, 2009 at 8:49 PM  
Blogger syaheer said...

hahaha...patut la phone 2 asyik berbunyi je..
tp sampai la gakkan..hehehe..bukan senang nak jumpa org2 yg sesat jalan tp jumpa last2 mcm abg ni..hehehe

September 27, 2009 at 9:39 PM  
Blogger princessFZ said...

haha yelaa yelaa. fara bebangga dgn abg love. ghahahaha :p

September 27, 2009 at 10:36 PM  
Blogger syaheer said...

ai perli nampak..hahaha..xpe2 nnt kita g tmpt yg lg sesat..hahaha

September 27, 2009 at 11:10 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home