Saturday, December 26, 2009

PMR...

huh??PMR...telah lama aku tgglkan..huhu..xdela..time ni adik aku si syaheera 2 amik PMR tahun ni..ai sei man..aku temanakan adik aku amik keputusan dia tahun ni..so sampai je sek dia dia pegi lepak ngan kawan2 dia..tggl aku sorg..so aku jln2 la kat sek dia,fuh besar jugak sek dia,yela aku tak penah g sek dia..keputusan keluar dalam 10.30..kena tggu la kejap..

bila semua cikgu dorg 2run,adala plak minah form 3 ni menjerit2..padahal keputusan x kuar lg,jerit mcm org gila je..tension plak aku tgk..hahah..tp standart pempuan la..hahaha..so aku pegi la kat adik aku n aku tana dia dpt brapa??ceh tipu aku plak mula2,dia kata dpt 8B 1A..aku percaya la,pas2 aku tgk slip dia pergh!!!dia pecah rekod plak tahun ni...dia dpat 8A 1B...kalah aku dibuatnya..tp pape pun aku bersyukur sbb dia wakil family aku...hahaha..pape pun aku ucapkan tahniah kepada dia...habis parent aku...mak aku janji ngan dia dpt 8A laptop sebijik..ayah aku camera sbijik...aku ngan kakak aku api2kan dia suh pilih laptop APPLE..hahaha...hahahah..telan air liur mak aku bila dgr laptop 2..hahah..yela apple mahal kot...mmg terbaik n she deserve the best after what she done and achieve...

1 Comments:

Blogger princessFZ said...

congartulation syaheera :)

December 28, 2009 at 1:10 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home