Thursday, October 1, 2009

ABG ABOY@NARUTO..

Bagi sesiapa yg mengenali insan tersebut doa2 la semoga dia cepat sembuh...

camni cite dia..hari selasa pagi around 7.30 aku dpt call dari angah..dia kata abg aboy accident..what!!!terkejut aku..dia kata abg aboy accident around pkul 6 pagi..teruk gak dia kata..so ari 2 aku ingat nak lawat dia kat hospital dgn abg ijal..tp x jd coz dia kena wat pembedahan ntuk masukkan besi kat dalam kaki dia..

the next day..after class aku g la umah abg ijal coz dai kata naik keta dia..so smpai2 je hospital..aku tgk dia..pergh!!kesian gielr aku tgk..kaki dua2 patah..tangan kiri patah gak..kat leher dia masuk darah n air pe tah..perit siot aku tgk dia..lepas nurse suntik dia..dia menjerit2 "sakit2" sumpah nak nangis aku tgk dia mcm 2..nak tahan sakit 2 punya la seksa aku tgk..aduh!aku dpt lawat dia sekejap je sbb ktorg sampai pkul 6.40 p.m..wak2 melawat smpai pkul 7. je..seksa betul aku tgk dia..

so kepada semua yg mengenali diri beliau..doa2kan supaya dia cept sembuh...

Labels:

1 Comments:

Blogger princessFZ said...

abg aboy acr?
omg! kesian gilaa.
dia dkt hospital mana?

October 3, 2009 at 5:38 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home