Sunday, January 10, 2010

SELAMAT DATANG KE KELUARGAKU...

So apa yg korg agak2 yg baru dlm family aku ye??hurm...aku rasa korg mesti pk yg agak bukan2..hahahah..xdela laptop baru sudah mari...huhuhu

arini family aku ajak aku g survey...mula2 ckp survey je..so aku bwk la g PAS kat shah alam 2...bila dah sampai ingat nak g makan dulu..parking la kat SACCMALL 2..ingat nak terus g makan kat sana dulu..naik la kat atas,dah jlan adik2 aku nmpk MPH..dorg g la masuk n cari buku while aku n parent aku cari kedai sony..tp mak aku dah nmpak the guardians...so time nak masuk ada plak poster fahrin selaku duta garnier kat pintu masuk 2...mak aku ngan selamba kata aku ngan fahrin kat2 sama...aku gelak jela..dah 2 dia g ckp kuat2..bdk pempuan kat guardian 2 gelak2 je..segan gak aku..tp belasah jela.

bila dah kuar ngan parent gila2 kena la gila2 ckit..huhhuh..mmg best la..i2 satu hal..lepas kau cari pencuci muka aku,mak aku suh aku test garnier night cream 2..habis muka aku ditepek2kan ngan cream 2...habis putih muka aku..so aku sapu jela..lepas 2 dia test moituriser plak..tangan aku pulak jadi mangsa..budk kat guardian 2 gelak2 je aku kena jadi bahan test..mmg hampeh betul..hahahah.

pe nak buat parent punya hal,x kisah la..huhuhu...lepas 2 terus g amik kat MPH balik,adik2 aku dah setel..aku pulak nak cari pengarang abdul latip talib..dia punya novel mg best..bukan novel jiwang k..novel pasal sejarah n tokoh islam..aku beli la 2..pau lg ayah aku..hahaha..

dah 2 terus la g la PAS...kat bawah ada IT-FAIR..so aku promote ASUS...tp aku sebenarnya xnak dia beli asus sbb aku sorg je yg nak pakai jenama 2..org lain xleh..hahahha..pas2 ayh aku kata tgk kat atas,..aku bwk la tmpt yg aku survey ari 2...aku 2njuk yg terbaik punya..aku pulak 2kang jadi negotiate ngan tauke 2..so sembang2 ngan tauke 2..harga laptop xleh 2run..pas2 aku ckp la,klau tambah antivirus kaspesrsky 2010 three user..brapa??dia ckp 159..aku ckp klau tauke kasi 100 saya angkat terus...dia pk2 pas2 dia kata ok la..hahah..pas2 mak aku tanya pasal beg plak..dia jual 190..pas2 aku kata tauke kasi 2run last la..150 terus sy angkat..dia ckp ok la..hahaha..dah 2 deal la nak beli..mmg advance la laptop dia..hahah..tp xleh kalahkan asus aku lg 2..mmg best..

time nak bayar plak masalh..klau gunak card ada interest plak..so ayh aku kena draw la...aku ngan ayh aku g la bank islam..part yg bestnye dlm pkul 5.30 baru aku makan..hahaha..berbuih mulut aku bargain harga ngan tauke 2..mmg best la plak..so dlm 6.30 baru balik..

fuh penat arini tp mmg seronok bila aku dpt blaja bargain2 harga ni...so tggl aku punya part je..either bulan 2 atau 3 aku akan dpt my camera..huhuhhu

2 Comments:

Blogger princessFZ said...

mph sacc mall? haha pssstt,ada org handsome keje kat situ :DD

January 10, 2010 at 3:11 AM  
Blogger syaheer said...

sapa yg keja kat c2???

January 10, 2010 at 11:04 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home